Duplicate entry '8388607' for key 1 Gyakran ismételt kérdések

Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Gyakran ismételt kérdések

Autógumi kereső

Méret

/ R

Típus

Évszak

Gyártó

 

KERESÉS

GY.I.K. - Gyakran Ismételt Kérdések

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

 • Általános információk
  Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!
 • A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg
  • Üzemeltetői adatok ismertetése
  • Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
  • A kínált termékek kategória besorolása
  • A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk
  • Rendelés lépéseinek bemutatása
  • A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése
  • Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása
  • Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése
  • Jótállási, garanciális információk, tudnivalók
  • Az elállási jog ismertetése
  • Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató
  • Adatkezelési információk
 • Üzemeltetői adatok
  • Cégnév: Y3000 Plusz Kft.
  • Székhely: 2220 Vecsés, Fő út 1.
  • Adószám: 13751861-2-13
  • Cégjegyzék szám: 13-09-108591
  • Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
  • Webáruház címe: www.gumiszereles.com
  • Nyilvántartási száma: 000/2012.
  • NAIH nyilvántartási száma: NAIH-00000/2012.
  • Szerződés nyelve: Magyar
  • Elektronikus elérhetőség: info@y3000.hu
  • Kapcsolattartó: Farkas Péter
  • Telefonos elérhetőség: +36 30 436 1630

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek on-line, házhoz szállítással vagy személyes átvétellel rendelhetőek meg. A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak: autógumik, motorgumik, autófelnik és motorfelnik, autós és motoros kiegészítők. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 16 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Ügyfélszolgálatunk minden esetben telefonon visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 10 munkanapon belül. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Hogyan vásároljak?

 • 1. lépés: Regisztráció
  A megrendelés elküldéséhez mindenképpen regisztrálnia kell a gumiszereles.com oldalon. Ezt a jobb felső sarokban lévő "Belépés / Regisztráció" gombra kattintva tudja megtenni. A lenyíló ablakban töltse ki értelemszerűen az űrlapot, majd fejezze be a műveletet a "Rendben" gombra kattintva. Ha mindent helyesen adott meg, az oldal máris regisztrált felhasználóként üdvözli Önt, megkezdheti a vásárlást. Ezt a folyamatot csak egyszer kell elvégeznie, legközelebbi vásárlásakor visszatérve már csak belépnie kell oldalunkra, az előzőleg megadott adatokkal rendelheti meg termékeinket. Miért fontos a regisztráció? Rendszerünk online összeköttetésben van készletkezelő és számlázó szoftverünkkel, így naprakészen tudjuk tartani adatbázisunkat, amiben így Ön is segítségünkre van.
 • 2. lépés - Termékek kiválasztása
  Válassza ki a megtekinteni kívánt termékcsoportot az oldal tetején látható linkekre kattintva! Szűrheti a találati listát a bal oldalon található hivatkozásokra kattintva is. Amennyiben autógumit szeretne, kattintson az "Autógumik" linkre - vagy az Ön által választottra. Az ablak jobb oldalán megjelenő termékek közül keresse ki az Önnek megfelelőt, majd kattintson a "Részletek" gombra! A termék részletes adatlapját megtekintve kattintson a "Kosárba" gombra! Ha szeretné, folytassa a böngészést, vagy lépjen tovább a rendelés elküldésére.
 • 3. lépés - Rendelés elküldése
  Mint azt már az 1-es pontban említettük, csak belépés (tehát regisztráció) után van lehetősége elküldeni rendelését. Amennyiben ezt már megtette és szeretné befejezni a vásárlást, kattintson a "Kosár" gombra a ablak jobb felső sarkában! A megjelenő listában ellenőrizze le rendelését, majd - igény esetén - módosítson számlázási adatain. Ha kívánja, törölheti az egyes tételeket a "Szemetes" ikonra kattintva. Válassza ki a fizetési és szállítási módot! Ha szeretne, üzenhet is nekünk a rendelés elküldésekor az "Üzenet a megrendeléshez" mezőben. Ha úgy gondolja, minden megfelő, küldje el rendelését, kattintson a "Rendelés elküldése" gombra! A megerősítés után rendszerünk rögzíti vásárlási szándékát és automatikusan visszaigazolást küld a rendelés felvételéről.
 • 4. lépés - Rendelés után
  Az Ön által megadott e-mail címre rendszerünk automatikusan elküldi a rendelt termékek listáját, így Ön később is vissza ellenőrizheti vásárlását. A rendelést beérkezése után mindenképpen felkeressük Önt telefonon, hogy megerősítsük a vásárlást, és hogy tájékoztassuk a csomagküldés / átvétel folyamatáról.
 • 5. lépés - Termékek átvétele
  A szállítási díj minden esetben a rendelés értékétől és a választott fizetési módtól függ. Kérjük, olvassa át a "Szállítási díjaink" fejezetet is, hogy tájékozódjon díjainkról.

Szállítási díjaink

 • Kiszállítás utánvéttel
  Cégünknél jelenleg utánvétes és előre utalásos fizetési módra van lehetőség. Utánvétes fizetés esetén 4 190 Ft, előre utaláskor 2 490 Ft szállítási díjat számítunk fel Önnek a rendelés leadásakor. 100 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenesen szállítjuk ki a megvásárolt termékeket. Személyes átvétel esetén külön költséget nem számítünk fel.

Házhozszállítási információk

 • Rendelés kézbesítése
  A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. Kétszeri kézbesítést kísérelünk meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!
  Figyelem! Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a kézbesítőnek! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Az elállás joga

 • A távollevők között kötött szerződésekről
  A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. A Y3000 Plusz Kft. a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

  NFH részletező cikk:
  www.nfh.hu/magyar/hasznos/vasarlas/internetes/elallasijog.html
 • Elállási jog gyakorlásának menete
  Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

  FONTOS! A termékeket csak eredeti csomagolásukkal együtt áll módunkban visszavásárolni! Autóra és / vagy motorra felszerelt és használatba vett abroncsokat a mindenkori használtpiaci árnak megfelelően vásárolunk vissza.

Adatvédelem

 • Adatvédelmi elveink
  A webáruház használata során a Y3000 Plusz Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Y3000 Plusz Kft. alvállalkozója. A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Y3000 Plusz Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Y3000 Plusz Kft. megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.
 • Hírlevél szolgáltatás, adatkezelés
  A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Y3000 Plusz Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@y3000.hu e-mail címen. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő zolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Y3000 Plusz Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Nyilatkozat a vásárláshoz

A termékek megrendelésével Ön az alábbi nyilatkozatot teszi.

A termék megvásárlásával az alábbi nyilatkozatot teszem. "Amennyiben én végzem vagy másnál szereltetem abroncsaimat, nem mulasztom el a kerékanyákat 20 km megtétele után újrahúzni! A szerelési hibákból adódó balesetveszélyért csak én felelek. A helytelen szerelésből adódó károkozás teljes mértékben az én felelősségem! A fentiek elmulasztásából eredő károkért teljes felelősséget vállalok."

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Amennyiben hozzájárul a sütik használatához, kattintson a gombra: