205/60R16 SPORTRAC 5 92H vredestein - nyári - személy rendelés

Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Termék adatlap

Autógumi kereső

Méret

/ R

Típus

Évszak

Gyártó

 

KERESÉS
  • Vásárlás
  • Vredestein - Nyári - Személy
  • 205/60*16 SPORTRAC 5 92H

Adatlap - Vredestein - Nyári - Személy - 205/60*16 SPORTRAC 5 92H

205/60*16 SPORTRAC 5 92H

042362A E B 2 69

A Giugiaro tervez?irodával közösen fejlesztett Sportrac 5 rendkívül csendes és kényelmes gumiabroncs. A gumiabroncs kiemelked?en teljesít a stabilitás és a sportos vezetés szempontjából, emellett nedves és száraz útfelületen egyaránt kiváló kezelhet?séget biztosít. Az alacsony leveg?arányú egyenletes felületi nyomás az aszimmetrikus vájatokkal optimális tapadást és rövid féktávolságot szavatol. A futófelület középs? részén lév? finom vájatok az optimalizált futófelület-mélységgel még energiahatékonyabbá teszik a gumiabroncsot. Kiemeljük, hogy az abroncs mintázata tökéletesen egyenletesen kopik. Az ötletes, széles futófelületi mintázattal és hosszirányú vájatokkal rendelkez?, alacsony zajszint? Sportrac 5 osztályának ideális gumiabroncsa.

Az Ön egyedi ára rendelésének függvényében:
  • Darabár:
  • Akciós ár:
Kosárba

A termék megvásárlásával az alábbi nyilatkozatot teszem. "Amennyiben én végzem vagy másnál szereltetem abroncsaimat, nem mulasztom el a kerékanyákat 20 km megtétele után újrahúzni! A szerelési hibákból adódó balesetveszélyért csak én felelek. A helytelen szerelésből adódó károkozás teljes mértékben az én felelősségem! A fentiek elmulasztásából eredő károkért teljes felelősséget vállalok."

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Bővebb információ: youronlinechoices.com